Tunnelrun gaat niet door wegens Corona

De maatregelen die de overheid neemt tegen de verspreiding van het Coronavirus hebben ook impact op de geplande Gaasperdammertunnelrun. Wat die gevolgen zijn, leest u in dit bericht.

Eerder adviseerde het NOC*NSF haar leden om alle clubbijeenkomsten – waaronder sportwedstrijden – tot en met 6 april af te gelasten. Daarnaast roept het NOC*NSF op om alle trainingslocaties voor topsporters voor dezelfde periode te sluiten.

Donderdagmiddag 12 maart heeft de Nederlandse regering nieuwe maatregelen genomen ter bestrijding van de verspreiding van het coronavirus. In het kort komen die er op neer dat wat begin van de week het advies was voor Noord-Brabant, nu voor heel Nederland geldt en tot en met 6 april.

Vandaar dat NOC*NSF opnieuw, en nu voor heel Nederland met klem adviseert alle sportevenementen waaronder de competitie-, oefen en trainingswedstrijden af te gelasten. In ieder geval tot en met 6 april.

De allerlaatste keer

De A9 Gaasperdammertunnel gaat dit voorjaar gefaseerd open voor verkeer. Het geplande feestelijke festival ‘de allerlaatste keer’ op zaterdag 18 april kan door de situatie rond het Coronavirus helaas niet doorgaan. Dat betekent ook dat de geplande Gaasperdammertunnelrun die dag niet doorgaat. Hardlopers die zich hebben ingeschreven, ontvangen hier persoonlijk bericht van. Er vindt momenteel nog overleg plaats over of de geplande Gaasperdammertunnelrun wordt uitgesteld tot later in het jaar. Ook wordt bekeken of lopers die zich reeds hebben ingeschreven, ook ingeschreven kunnen blijven staan. Nadere bericht hierover volgt.

Vragen?

Contact

12 + 12 =