Inschrijven

De A9 Gaasperdammertunnel gaat dit voorjaar gefaseerd open voor verkeer. Het geplande feestelijke festival ‘de allerlaatste keer’ op zaterdag 18 april kan door de situatie rond het Coronavirus helaas niet doorgaan. Dat betekent ook dat de geplande Gaasperdammertunnelrun die dag helaas niet doorgaat. Hardlopers die zich hebben ingeschreven, ontvangen hier persoonlijk bericht van. Er vindt momenteel nog overleg plaats over of de geplande Gaasperdammertunnelrun wordt uitgesteld tot later in het jaar. Ook wordt bekeken of lopers die zich reeds hebben ingeschreven, ook ingeschreven kunnen blijven staan. Nader bericht hierover volgt.

Inschrijving is gesloten!

Schrijf je in voor de 10 km en 7 km trimloop, en 2 km jeugdloop.

Leden

Leden van AV Feniks krijgen €1,00 korting op het tarief van de voorinschrijving. Houd bij voorinschrijving je inschrijvingsnummer van de atletiekunie bij de hand. Deze is te vinden op het pasje dat je van de atletiekunie hebt ontvangen.

Na-inschrijving

Voor dit evenement is GEEN na-inschrijving

Inschrijven als groep

Je kunt je als groep collectief inschrijven. Aan het eind van het inschrijfformulier, net voor de betaalactie, kun je op ‘Toevoegen deelnemer’ klikken. Na het toevoegen van alle deelnemers reken je in een keer het volledige inschrijfgeld af. Mocht je problemen ervaren of is e.a.a. niet duidelijk stuur dan een bericht via het contactformulier.

Startnummer

Het door de organisatie verstrekte startnummer dient duidelijk zichtbaar door de deelnemer op de borst gedragen te worden. De tijd wordt geregistreerd met een chip die op de achterzijde van het startnummer is bevestigd.

Bevestiging

Als je de inschrijving hebt afgerond en middels iDEAL hebt betaald, ontvang je automatisch per email een bevestiging als een correct e-mailadres is ingevuld.

Controle

Controleer hier je inschrijving voor de 10 km trimloop, 7 km trimloop en de 2 km jeugdloop.

Ophalen startnummer

Op zaterdag 18 april 2020 vanaf 10.00 kun je tot een half uur van je onderdeel het startnummer ophalen in het startgebied bij de Gaaspperdammertunnel aan de zijde van IKEA (westelijke tunnelingang). Het startnummer wordt dus niet toegestuurd.

Locatie

De start van de Gaasperdammertunnelrun vindt plaats bij de westelijke tunnelingang. Poort 15 is de ingang van het bouwterrein aan de Karspeldreef. Op het plattegrondje in de bijlage staat de locatie aangegeven. De locatie is goed te bereiken met de fiets en het openbaar vervoer:

  • Komt u met de fiets, dan kunt u via het Bullewijkpad de poort bereiken. De poort ligt direct naast metrostation Bullewijk. De fiets parkeert u in de fietsenstalling.
  • Metrostation Bullewijk ligt naast de poort. Neem op het station uitgang Bullewijkpad en ga onderaan de trap rechtsaf, de poort is direct links.
  • Er is beperkte parkeergelegenheid in de omgeving van bouwterrein. Daarom adviseren wij je om zoveel mogelijk met het openbaar vervoer, met de fiets of lopend te komen.

Wijziging en annulering

Ben je al ingeschreven en je wilt een wijziging doorgeven? Schrijf niet opnieuw in, maar wijzig zelf online je gegevens. In de bevestigingsmail is een link opgenomen waarmee je je eigen inschrijfgegevens kunt wijzigen. Of stuur een bericht met vermelding van je voor- en achternaam en je registratiecode.
Indien je na inschrijving besluit niet deel te nemen aan het evenement, vindt geen restitutie plaats van het inschrijfgeld. Restitutie van het inschrijfgeld (minus €2,00 kosten) vindt wel plaats indien je je 2 weken vóór de sluitingsdatum van de inschrijving per email afmeldt bij de organisatie.

Vragen?

Contact

13 + 3 =