Algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden

Deelname
 1. Uw deelname aan de Gaasperdammertunnelrun is op eigen verantwoordelijkheid en risico.

Leeftijdsgrenzen: – Kinderloop 2 km vanaf 4 jaar t/m 12 jaar – 5 km vanaf 12 jaar – 10 km vanaf 17 jaar

 1. Alle deelnemers dienen zich te houden aan de aanwijzigen door of namens de organisatie.
 2. Dit evenement is voor lopende deelnemers; skaten, rolschaatsen, rolstoelen, kinderwagens, fietsen of anderszins niet-lopen is niet toegestaan.
 3. Door uw inschrijving verklaart u op de hoogte te zijn van de risico’s die deelname aan dit evenement met zich meebrengt; u verklaart fysiek in voldoende conditie te zijn om op verantwoorde wijze deel te nemen aan dit evenement. AV Feniks wijst u erop dat een periodieke medische keuring aanbeveling verdient.
 4. Door uw inschrijving verklaart u AV Feniks of haar medewerkers niet aansprakelijk te zullen stellen voor schade, letsel of diefstal die u eventueel zult lijden bij deelname aan de Gaasperdammertunnelrun.
 5. Het door AV Feniks verstrekte startnummer (eventueel inclusief Bibtag chip) dient duidelijk zichtbaar en aan de voorzijde door de deelnemer gedragen te worden. Indien bij de Gaasperdammertunnelrun gebruik wordt gemaakt van de ETU chip, dan is het dragen daarvan aan de schoen verplicht tijdens de loop, zonder chip wordt u niet opgenomen in de einduitslag.
 6. Onmiddellijk na de loop moet de chip worden ingeleverd bij AV Feniks. Indien de chip niet wordt ingeleverd, brengt AV Feniks u hiervoor de kosten in rekening.
 7. U verleent bij voorbaat toestemming aan AV Feniks voor openbaarmaking van tijdens of rond de Gaasperdammertunnelrun gemaakte foto’s en beeldmateriaal en dergelijke, waarop u zichtbaar bent, ter promotie van een van de evenementen van AV Feniks – zonder hiervoor een vergoeding te claimen.
 8. AV Feniks kan op grond van overmacht op laat tijdstip besluiten de Gaasperdammertunnelrun geen doorgang te laten vinden. Bij afgelasting door overmacht zal geen nieuwe datum worden vastgesteld; de eerstvolgende editie vindt dan een jaar later plaats. In dit geval zal geen restitutie van plaatsvinden.
Inschrijving
 1. Uw inschrijving is strikt persoonlijk en niet overdraagbaar.
 2. Indien u na inschrijving besluit niet deel te nemen aan het evenement, is er alleen restitutie van het inschrijfgeld (minus €2 administratiekosten) mogelijk tot 2 weken voordat de inschrijving sluit. Daarna is restitutie niet meer mogelijk.
 3. AV Feniks kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor persoonlijk gemaakte kosten wanneer het evenement door overmacht afgelast moet worden. Bij afgelasting door overmacht zal geen nieuwe datum worden vastgesteld.
Organisatie
 1. Uw gegevens worden opgenomen in een deelnemersregistratie van de Gaasperdammertunnelrun.
 2. Uw gegevens zullen niet voor commerciële activiteiten worden gebruikt of beschikbaar worden gesteld aan derden. Wel zal AV Feniks uw gegevens gebruiken om u op de hoogte te stellen inzake de Gaasperdammertunnelrun, of andere evenementen van AV Feniks en het Rondje Mokum loopcircuit.

Vragen?

Contact

8 + 4 =